ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Παγκράτι ζήτησε οικονομική ενίσχυση για να παίξει στην Α2

Το Παγκράτι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ζητά ενίσχυση, με το Δ.Σ. να κάνει έκκληση στους φιλάθλους και στον κόσμο ώστε να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, για να μπορέσει να αγωνιστεί στην Α2 της νέας σεζόν.

Με ανακοίνωση του το Παγκράτι έκανε έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας και στον κόσμο για οικονομική ενίσχυση, ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να αγωνιστεί στην Α2 της νέας σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ του συλλόγου είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι παρά τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό που θα επιτρέψει στην ομάδα μπάσκετ ανδρών να συμμετάσχει με αξιοπρέπεια στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 , αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Στην κρισιμότητα της στιγμής και υπό την τεράστια πίεση που ασκεί ο χρόνος, ως τελευταία λύση πλέον είναι η βοήθεια από τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας. Το ποσό που απαιτείται να εξασφαλιστεί είναι 20 χιλ ευρώ το οποίο μαζί με αυτά που έχουν προσφέρει ήδη κάποιοι φίλοι του συλλόγου θα επιτρέψει να δούμε και φέτος την ομάδα μας στο παρκέ. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως από την τελική έκβαση της προσπάθειας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την αγωνιώδη προσπάθεια των τελευταίων ημερών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ