ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Παγκράτι τιμά τον Κουτρούλια

Το Παγκράτι τιμά τον Κουτρούλια
INTIME SPORTS

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Φίλιππο Βέροιας, η διοίκηση του Παγκρατίου θα τιμήσει τον Τόλη Κουτρούλια, για την προσφορά του στον σύλλογο και το ελληνικό μπάσκετ.

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο Τόλης Κουτρούλιας συνεχίζει να "γράφει ιστορία" στην Α2. Ο εκ των κορυφαίων ψηλών που έπαιξαν ποτέ στην κατηγορία θα τιμηθεί από το Παγκράτι, στο ημίχρονο του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Φίλιππο Βέροιας. Όπως ενημέρωσαν οι "ροσονέρι", θα τον τιμήσουν για το γεγονός πως ξεπέρασε τους 5.000 στην Α2, με αποτέλεσμα να γίνει ο δεύτερος εν ενεργεία σκόρερ της κατηγορίας.

Η σχετική ανακοίνωση: " Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης του με τον Φίλιππο Βέροιας θα τιμήσει τον Τόλη Κουτρούλια για την επιτυχία του να περάσει τους 5000 πόντους στο φετινό πρωτάθλημα, και να είναι ο δεύτερος εν ενεργεία σκόρερ της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι θα λάβει τόπο στο κλειστό του Μετς το Σάββατο (9/5 - 17:00), για την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α2

Ο 39χρονος πλέον Τόλης Κουτρούλιας κοσμεί με την παρουσία του τον σύλλογο του Παγκρατίου, καθώς φοράει την φανέλα της ομάδας μας για 4ο συνεχόμενο χρόνο, έχοντας προσφέρει σε αυτή την πορεία του 1189 πόντους και 620 ριμπάουντ, ενώ αγαπήθηκε τα μέγιστα από τους φίλους της ομάδας μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ