ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Καράβολας υπέγραψε στο Παγκράτι

Ο Καράβολας υπέγραψε στο Παγκράτι

Το Παγκράτι ολοκλήρωσε την απόκτηση του τον Χριστόδουλου Καράβολα, ο οποίος και υπέγραψε στην ομάδα. Σημαντική ενίσχυση για τις θέσεις "3" και "4" στο ρόστερ, ενόψει του πρωταθλήματος της Α2. "Θέλω να κλείσω πολλά στόματα και ανυπομονώ", δήλωσε.

Ο Χριστόδουλος Καράβολας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Παγκράτι. Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο "3", όσο και στο "4", θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας ενόψει του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α2.

Ο παίκτης ακολούθως έκανε την εξής δήλωση: "Ευχαριστώ το Παγκράτι που με δέχθηκε στην οικογένειά του χωρίς προκατάληψη. Από την πρώτη στιγμή εισέπραξα μια θερμή αγκαλιά. Μου αρέσει που είμαι κάπου που με θέλουν όλοι, ακόμα κι αυτός που σκουπίζει το γήπεδο. Είμαι έτοιμος αγωνιστικά να βοηθήσω την ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Επίσης θέλω να κλείσω πολλά στόματα και ανυπομονώ. Ευχαριστώ τον Φάρο, τα παιδιά και τον φίλο μου Βαγγέλη Τσάπα που με είχαν στην ομάδα μέχρι τώρα, αλλά μου έμεινε ένα παράπονο και μια στεναχώρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ