ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Μαρούσι ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αλλαγή παρκέ στο γήπεδό του

Το Μαρούσι ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αλλαγή παρκέ στο γήπεδό του

Το "κλειστό γυμναστήριο Αγιού Θωμά" που αποτελεί την έδρα του Αμαρουσίου ανανεώθηκε και απέκτησε νέο παρκέ χάρη σε κινήσεις του Δημάρχου της πόλης, με τον σύλλογο να τον ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης.

Το Μαρούσι επιστρέφει στην Α2 και μάλιστα μα ανανεωμένο γήπεδο! Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου της πόλης, κ. Γιώργο Πατούλη, το παρκέ στο γήπεδο της ομάδας, το κλειστό γυμναστήριο του Αγιού Θωμά, άλλαξε. Και προβλέπονται κι άλλες αλλαγές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναμένεται να γίνουν βελτιώσεις τόσο στις κερκίδες όσο και στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Μαρούσι ευχαριστεί τον Δήμο Αμαρουσίου και προσωπικά τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Πατούλη, για το νέο παρκέ του κλειστού μας.

Ο κ. Πατούλης έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση του, να φτιάξει το παρκέ στον Άγιο Θωμά, δείχνοντας έτσι πως είναι ενεργός σύμμαχος του ΓΣΑ ενόψει της νέας χρονιάς, στην οποία η ομάδα μας ετοιμάζεται για την περιπέτεια της Α2.

Αυτή δεν ήταν η μόνη ενέργεια του Δήμου στο κλειστό, καθώς οι κερκίδες και τα δημοσιογραφικά θεωρεία αναμένεται να φτιαχτούν, κάνοντας έτσι το γήπεδο ένα πανέμορφο… κόσμημα, ανάλογο της Ιστορίας του συλλόγου μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ