ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ήθος του Προμηθέα Πατρών

Το ήθος του Προμηθέα Πατρών

Ο Φάρος Κερατσινίου υποχρέωσε τον Προμηθέα στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα της Α2 ωστόσο οι Αχαιοί εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση προς τους νικητές, τους διαιτητές και τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε την εφετινή κούρσα στο πρωτάθλημα της Α2 ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ωστόσο οι Αχαιοί έχασαν έδαφος μετά τις δυο σερί ήττες από τον Εθνικό και τον Φάρο Κερατσινίου.

Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση του Προμηθέα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Φάρο για τη χθεσινή νίκη του , το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης και τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο και δημιούργησε ρεκόρ προσελευσης.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα

"Η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα συγχαίρει την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου για τη δίκαιη νίκη της. Εκφράζει, επίσης, τα συγχαρητήρια στους διαιτητές κυρίους Φούφη, Μπήτη και Πουρσανίδη για την άψογη διαιτησία τους.

Πάνω απ' όλα, όμως, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας για τη συγκλονιστική παρουσία του, καθώς κατέκλυσε κάθε γωνιά του γηπέδου, πραγματοποιώντας ρεκόρ προσέλευσης, ενώ, παράλληλα, δημιούργησε μια εκπληκτική, φίλαθλη, μπασκετική ατμόσφαιρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ