ΜΠΑΣΚΕΤ

Το fair play του Ψυχικού απέναντι στον Αίολο Αστακού

Το fair play του Ψυχικού απέναντι στον Αίολο Αστακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η κίνηση του προπονητή και του αρχηγού του Ψυχικού να βάλουν τέλος σε οποιαδήποτε σκέψη ένστασης μετά την ήττα από τον Αίολο Αστακού, έδωσε την αφορμή στον Φάνη Κουμπούρα να "βγάλει το καπέλο" για την απόφαση - fair play (VIDEO).

Ο Αίολος Αστακού πήρε τη νίκη σε βάρος του Ψυχικού ( 67-66 ) χάρη στο καλάθι του Τάσου Χαρισμίδη με 1'' να μένει για το τέλος. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα αφού εκτέθηκαν από μια αμυντική ολιγωρία, θα μπορούσαν όμως να καταθέσουν ένσταση.

Ο λόγος; Ο παρορμητισμός ενός ανθρώπου από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, που μπήκε στο παρκέ για να πανηγυρίσει χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, θα έδινε -υπό άλλες συνθήκες- το πάτημα στους ανθρώπους των γηπεδούχων να καταθέσουν ένσταση. Τη στιγμή όμως που ακούστηκε η λέξη "ένσταση" στο Ψυχικό, ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας έβαλαν τέλος σε οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας και ο Ντίνος Αχής ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να υποστηρίξουν μια τέτοια ενέργεια, από τη στιγμή που η ομάδα τους ηττήθηκε καθαρά από τον Αίολο Αστακού. Κάτι που αντιλήφθηκε ο πλεϊμέικερ των φιλοξενούμενων, Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος φρόντισε να εκφράσει το "μπράβο" του προς τους πρωταγωνιστές της ιστορίας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Το fair play του Ψυχικού απέναντι στον Αίολο Αστακού

Μία όμορφη κίνηση, δείγμα της διάθεσης για fair play που υπάρχει στο Ψυχικό και της άμεσης αντίδρασης του κορυφαίου -κατά τεκμήριο- παίκτη του Αιόλου Αστακού.

Δείτε την επίμαχη φάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ