ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ΑΣΕΑΔ κάνει άνω κάτω την Α2

Το ΑΣΕΑΔ κάνει άνω κάτω την Α2
INTIME SPORTS

Δύο μήνες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος της Α2, το ΑΣΕΑΔ έβγαλε απόφαση για τον αγώνα Ηρακλής - Φίλιππος Βέροιας, δικαιώνοντας τους φιλοξενούμενους. "Μύλος" με το ποιος πέφτει και ποιος μένει στην κατηγορία.

Χρειάστηκε να περιμένουμε περίπου τρεις μήνες για να μάθουμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Φίλιππο Βέροιας, που είχε διεξαχθεί στις 25 Απριλίου στο Ιβανώφειο, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Τότε που, αν και ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών, μερικοί φίλοι του "Γηραιού" τον παρακολούθησαν από τις εξέδρες του Ιβανώφειου. Γι αυτό προχώρησαν οι "κόκκινοι" σε σχετική καταγγελία, ζητώντας την επανάληψή του. Το ΑΣΕΑΔ λοιπόν έβγαλε τώρα την απόφαση, ακυρώνοντας την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και ζητώντας την επανάληψη της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κάτι που πάντως πρακτικά είναι αδύνατο, αφού τόσο ο Ηρακλής όσο κι ο Φίλιππος Βέροιας βρίσκονται σε διαδικασία δημιουργίας του ρόστερ που θα έχουν την επόμενη χρονιά. Ο μεν (Ηρακλής) στην Α2 κι ο δε (Φίλιππος Βέροιας) στη Β' Εθνική. Εκτός κι αν υπάρξει ανατροπή σκηνικού μετά τη σχετική απόφαση του ΑΣΕΑΔ, κι η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα παραμείνει στην κατηγορία. Όπως και να έχει, η ουσία είναι μία: δεν ξέρουμε ποια ομάδα παραμένει στην Α2, ποια υποβιβάζεται και ποια θα είναι η εικόνα που θα έχουν τα δύο πρωταθλήματα τη νέα χρονιά.

Το ΑΣΕΑΔ κάνει άνω κάτω την Α2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ