ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "αντίο" του Ελληνιάδη

Το "αντίο" του Ελληνιάδη

Ο Σταύρος Ελληνιάδης μετά από έναν άκρως επιτυχημένο χρόνο στον Φάρο αλλάζει... στέκια μετακομίζοντας στον Πανιώνιο και ο ίδιος φρόντισε να αποχαιρετήσει του Κερατσινιώτες και να αναφερθεί στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει

Ο Πανιώνιος έχει βάλει ψηλά τον πήχη την φετινή σεζόν κι αυτό είναι εμφανές στις κινήσεις που κάνει τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν πρόσφατα το νέο τους τεχνικό τιμ με τον Σταύρο Ελληνιάδη να αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή. Ο πολύπειρος παράγοντας έπειτα από μία αρκετά πετυχημένη χρονιά στον Φάρο Κερατσινίου πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην "Πλατεία" και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook φρόντισε να αποχαιρετήσει τον Φάρο και να εξηγήσει τους λόγους που χρωστάει πολλά στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά ο έμπειρος παράγοντας ανέφερε

" Ένα μεγάλη ευχαριστώ στον Ανδρέα Πολέμη, στον Βαγγέλη Τσάπα και σε όλους τους παίκτες και το staff του Φάρου για την καταπληκτική χρονιά που μου χάρισαν, τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον Ιστορικό, ομάδα που χρωστάω πολλά, αφού το 2001 μου άνοιξε την πόρτα της Α1".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ