ΜΠΑΣΚΕΤ

Θέλει Σιγκούνα η Λευκάδα

Θέλει Σιγκούνα η Λευκάδα

Η Δόξα Λευκάδας ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Αλέξανδρος Σιγκούνας σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα των Ιονίων νήσων. Παίκτης των "μπλε" πρέπει να θεωρείται ο Ματέο Κέτζο.

Στη Λευκάδα μπορεί μέχρι τώρα να επικρατεί νηνεμία, όμως δεν αργεί η ώρα των ανακοινώσεων. Σε πρώτη φάση αναμένεται να επισημοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Με τον Έλληνα τεχνικό υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων και έχει ήδη αποφασιστεί ότι θα προχωρήσουν μαζί με στόχο να δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ που θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικό στη δυνατότερη Α2 των τελευταίων ετών.

Οι μεταγραφές των Σάκη Καρύδα και Στέλιο Ιωάννου είναι στην τελική ευθεία κι όλα δείχνουν ότι η Δόξα θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά την ενίσχυση του ρόστερ της, καθώς αμφότεροι είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α2.

Οι... εκπλήξεις, όμως δεν αναμένεται να τελειώσουν εκεί για τους Επτανήσιους, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr γίνεται μεγάλη προσπάθεια και για τον Αλέξανδρο Σιγκούνα. Ο 27χρονος φόργουορντ που πέρσι αγωνίστηκε στην Σουηδία με την LF Basket και ολοκλήρωσε την χρονιά στον Απόλλωνα Πατρών δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν και η προτεραιότητα του παραμένει η Α1.

Έκλεισε ο Κέτζο

Μέσα σε όλα, η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ματέο Κέτζο - για τον οποίο σας είχαμε ενημερώσει σχετικά στις 8/6 . Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ πήρε την απόφαση να αφήσει την Μπαρόνς για λογαριασμό της Δόξας Λευκάδας, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τη φροντ λάιν των νησιωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ