ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Καμαράκης, στο προσκήνιο ο Γαλάνης

Τέλος ο Καμαράκης, στο προσκήνιο ο Γαλάνης

Ο Στάθης Καμαράκης έλυσε τη συνεργασία του με τον Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο προπονητή του. Τον Δημήτρη Γαλάνη θέλουν οι "πράσινοι", αλλά...

Το ξεκίνημα του Ερμή Λαγκαδά στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας δεν ήταν το ιδανικότερο. Με τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, οι "πράσινοι" βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Γι αυτό η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Στάθη Καμαράκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μετά το έκτακτο ΔΣ που έγινε μερικές ώρες μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Σε αυτό βάλτε υποσημείωση πως ο αγώνας με τον "Γηραιό" διεκόπη στο 13ο λεπτό, λόγω της ολισθηρότητας του παρκέ. Έτσι, για το... υπόλοιπο της αναμέτρησης, τους παίκτες του Ερμή Λαγκαδά θα κοουτσάρει ο -μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του- Δημήτρης Γεροφώτης.

Υπήρχε βέβαια... ενημέρωση της διοίκησης του Ερμή Λαγκαδά προς τον έμπειρο τεχνικό για τη δυσαρέσκεια που υπάρχει από το αρχικό 0-4, σε ραντεβού των δύο πλευρών που έγινε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Τότε, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα, με τις εξελίξεις να μετουσιώνουν τη δυσαρέσκεια σε "διαζύγιο".

Παρεμπιπτόντως, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, η αναμέτρηση θα συνεχιστεί την προσεχή Τετάρτη (12/11) από το σημείο που διεκόπη: " Την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου και από το σημείο που διακόπηκε θα συνεχιστεί η αναμέτρηση ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά - ΓΣ Ηρακλής. Ο αγώνας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και θα συνεχιστεί, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα (άρθρο 46, παρ. 1) στις 12 Νοεμβρίου και στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λαγκαδά".

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Στάθη Καμαράκη:

" Ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του, το Δ.Σ. του ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κο Στάθη Καμαράκη τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη του προσφορά στον σύλλογό μας. Άλλωστε πέραν της σημαντικής του αγωνιστικής προσφοράς κατά την περσινή περίοδο, ο κος Καμαράκης αποτελεί ένα άνθρωπο - κόσμημα για τον χώρο του μπάσκετ που αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Λαγκαδά".

Πρώτος στόχος ο -περιζήτητος- Γαλάνης

Στον Λαγκαδά έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση. Ο Δημήτρης Γαλάνης αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων της ομάδας για τη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η επίτευξη συμφωνίας είναι εύκολη.

Ο λόγος; Η πρόταση που έχει ο νεαρός τεχνικός από ομάδα του εξωτερικού! Ο πρώην προπονητής της Λουκόιλ Ακαντέμικ βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα εκτός των ελληνικών συνόρων, κάτι που καθιστά δύσκολη την αποστολή του Ερμή Λαγκαδά.

Γι αυτό, υπάρχει και plan b. Που περιλαμβάνει τον Στέφανο Πέρκο ως χεντ κόουτς. Ο οποίος, εκτός των άλλων, γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας αφού έχει εργαστεί ξανά εκεί πριν μία διετία (τον διαδέχθηκε ο Τάκης Ξουρίδας, τον οποίο αντικατέστησε πέρσι τα Χριστούγεννα ο Στάθης Καμαράκης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ