ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος οι Τζιάλλας και Κουκάς από τον Δούκα

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΟΥΚΑΣ - ΚΑΒΑΛΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΟΥΚΑΣ - ΚΑΒΑΛΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους Γιώργο Κουκά και Κώστα Τζιάλλα θα παραταχθεί ο Δούκας στο ντέρμπι με τον Φάρο Κερατσινίου (13/5, 17:00) για τα playoffs της Α2. Οι δύο παίκτες αποτελούν ήδη παρελθόν, αποχαιρετώντας τους συμπαίκτες τους.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Δούκας στο "do or die" παιχνίδι του Σαββάτου (13/5, 17:00) με τον Φάρο Κερατσινίου, καθώς παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν οι Γιώργος Κουκάς και Κώστας Τζιάλλας.

Οι δύο έμπειροι παίκτες έλυσαν τη συνεργασία τους με τους "μπλε", αποχαιρετώντας μάλιστα τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι θα κληθούν να καλύψουν το κενό τους και να παλέψουν για την ανατροπή δεδομένων στο Κερατσίνι. Πλέον, μετά την εντός έδρας ήττα της Τετάρτης (10/5), η ομάδα του Γιάννη Τζήμα είναι υποχρεωμένη να απαντήσει με "μπρέικ" για να μείνει "ζωντανή" στο κυνήγι του δεύτερου εισιτηρίου για τη Stoiximan.gr Basket League.

Τη θέση τους στη δωδεκάδα του Δούκα θα πάρουν οι Γιώργος Καμπερίδης και Στέφανος Ψαρράς, με τον αθηναϊκό σύλλογο να ενημερώνει πως " οι δύο αθλητές διακρίθηκαν στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων κατακτώντας την πρώτη θέση και η Διοίκηση του συλλόγου, θέλησε να τους τιμήσει δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ