ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Οικονόμου από τη Λιβαδειά

Τέλος ο Οικονόμου από τη Λιβαδειά
INTIME SPORTS

Παρά το επιτυχημένο έργο του, ο Νίκος Οικονόμου αποχαιρέτησε τη Λιβαδειά, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από συμφωνία με τον Σάββα Κατσούνη. Στο βάθος... Πανιώνιος για τον νεαρό τεχνικό.

Η πρώτη παρουσία της Λιβαδειάς στην Α2 κατηγορία συνδυάστηκε από απρόσμενη επιτυχία. Σε βαθμό που η ομάδα εξασφάλισε άνετα την παραμονή της, για να τερματίσει -εν τέλει- στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό όμως δεν φάνηκε αρκετό για να κρατήσει τον Νίκο Οικονόμου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Για... αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο 42χρονος προπονητής απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας, με το "διαζύγιο" να επισημοποιείται χθες (27/5) το βράδυ. Αν και το τυπικό τέλος "γράφτηκε" μόλις πριν από μερικές ώρες, εν τούτοις οι Βοιωτοί είχαν προχωρήσει από πολύ νωρίτερα τις διαδικασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του. Δείγμα ότι οι όποιες αποφάσεις είχαν παρθεί προ καιρού.

Όσον αφορά τώρα τον διάδοχό του, το όνομα του Σάββα Κατσούνη είναι αυτό που βρίσκεται στο προσκήνιο, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία. Ο έμπειρος κόουτς βρέθηκε φέτος στον πάγκο του Αετού, στο α' μισό της χρονιάς, πριν αποχωρήσει για να δώσει τη θέση του στον Βαγγέλη Μάγειρα.

Τι μέλλει γενέσθαι με τον Νίκο Οικονόμου; Σενάρια τον φέρνουν μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβουν τα ηνία του Πανιωνίου, δίχως όμως να επιβεβαιώνονται από κάπου. Έτσι κι αλλιώς τούτη την ώρα οι "κυανέρυθροι" βρίσκονται σε φάση ζυμώσεων, με τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι να είναι πολλά (Βαγγέλης Ζιάγκος και Δημήτρης Λιόγας μεταξύ άλλων).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ