ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο ΟΦΗ!

Τέλος ο ΟΦΗ!
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του ΟΦΗ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε αυτό που όλοι ήξεραν. Ότι, δηλαδή, δεν θα κατεβάσει ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Αυτό που όλοι περίμεναν πήρε επίσημη μορφή! Η διοίκηση του ΟΦΗ ενημέρωσε για το γεγονός πως η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου δεν θα αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, λόγω αδυναμίας κάλυψης των εξόδων που θα προέκυπταν. Οι "μελανόλευκοι" έχασαν άνευ αγώνος τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα Λευκάδας, ενώ δεν κατέβασαν ομάδα ούτε στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η νηνεμία που επικρατούσε στο Ηράκλειο καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού προδιέθετε γι αυτή την εξέλιξη, με την επισημοποίηση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα να αφήνει τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία με μία ομάδα λιγότερη για δεύτερη σερί χρονιά. Θυμίζουμε ότι πέρσι ο Ηλυσιακός αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα στα μισά της χρονιάς λόγω αδυναμίας καταβολής της εγγυητικής επιστολής (ως ΚΑΕ Ηλυσιακός).

Η σχετική ανακοίνωση:

" Οι οικονομικές δυσκολίες μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η οποία μας στεναχωρεί όλους, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ολοι γνωρίζουν την οικονομική μου συμμετοχή στο περσινό εγχείρημα. Είχα χτυπήσει το καμπανάκι από το Μάιο, ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω μόνος.

Υπήρχαν πολλά χρέη από τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία αναλαμβάναμε κάθε χρόνο στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Δεν μπορούσαμε πια να αντεπεξέλθουμε τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η διοίκηση.

Η ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στην Α2 θα είχε ένα δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος που δεν μπορούσε να καλυφθεί. Δεν θέλω να αποποιηθώ της ευθύνης, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που δεν υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον. Πλέον έχουμε μπροστά μας ένα χρόνο, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια νέα προσπάθεια από τη Γ Εθνική, εφ’ όσον βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Θέλω να πω ακόμη, ότι μπάσκετ του ΟΦΗ δεν σταματάει. Πλην το ανδρικού, έχει πλήρη λειτουργία σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, ενώ από φέτος έχουμε και ομάδα γυναικών. Μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται στις υποδομές θα επιχειρήσουμε να χτίσουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ