ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Μάγειρας από τη Λιβαδειά

Τέλος ο Μάγειρας από τη Λιβαδειά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ήττα από το Παγκράτι έμελλε να φέρει το τέλος της συνεργασίας της Λιβαδειάς με τον Βαγγέλη Μάγειρα. Επισημοποιήθηκε το "διαζύγιο" με τον έμπειρο τεχνικό. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί ο διάδοχός του.

Το τέλος της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μάγειρα επισημοποίησε το πρωί της Δευτέρας (25/1) η Λιβαδειά, η οποία το Σάββατο (23/1) ηττήθηκε εκτός έδρας από το Παγκράτι. Οι Βοιωτοί προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, αποδεχόμενοι την παραίτησή του.

Πλέον ξεκινά το "σαφάρι" για την εύρεση της διάδοχης κατάστασης αφού ο χρόνος πιέζει, μιας και σε πέντε ημέρες θα πέσει η αυλαία του α' γύρου της Α2, με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Πειραιά (30/1).

Η ανακοίνωση της Λιβαδειάς αναφέρει: " Το Δ.Σ του συλλόγου μας, ανακοινώνει πως κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Βαγγέλη Μάγειρα, έπειτα από δική του παρότρυνση. Ο κ. Μάγειρας, ένας άνθρωπος με αξίες και ηθική, αφήνει μόνο φίλους τόσο στην ομάδα μας όσο και στην πόλη της Λιβαδειάς. Καλή συνέχεια Βαγγέλη, και ευχή όλων μας οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ