ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Καλογήρου

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την επομένη της ήττας από τον Ηρακλή, η Καρδίτσα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Καλογήρου.

Η ήττα από τον Ηρακλή αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Λευτέρη Καλογήρου στον πάγκο της Καρδίτσας. Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες τους το καλοκαίρι με σκοπό να τους διατηρήσει στην κατηγορία.

Με την ομάδα να παραμένει στη ζώνη των play outs, η διοίκηση της Καρδίτσας αποφάσισε για το "διαζύγιο", αναζητώντας τη διάδοχη κατάσταση για την τεχνική ηγεσία. Όσο το δυνατόν συντομότερα μάλιστα, αφού ακολουθεί το κομβικής σημασίας εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι, στο οποίο η νίκη είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη προκειμένου να αυξηθούν οι ελπίδες παραμονής στην Α2. Επί των ημερών του Λευτέρη Καλογήρου, η Καρδίτσα είχε 4 νίκες και 13 ήττες.

Η σχετική ανακοίνωση: " Ο Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Λευτέρη Καλογήρου. Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και την προσφορά του στην ομάδα μας, για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις για τον άνθρωπο και προπονητή Λευτέρη Καλογήρου και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της πορείας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ