ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος από Χολαργό ο Αποστολίδης

Τέλος από Χολαργό ο Αποστολίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν αποτελεί από τον Χολαργό ο Γιώργος Αποστολίδης, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαδικασία εύρεσης λύσης για να "σπάσει" η διετής συμφωνίας που είχε υπογραφεί το καλοκαίρι.

Η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα έφερε αναταράξεις στο εσωτερικό του Χολαργού. Μπορεί την Κυριακή (16/10) η διοίκηση του συλλόγου να εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στήριξης σε προπονητή και παίκτες , αλλά στην πράξη αποδείχθηκε το αντίθετο. Ο Κώστας Παπαμάρκος έμεινε μεν στη θέση του, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος από τη Δευτέρα (17/10) βρίσκεται εκτός προπονήσεων.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο έμπειρος πλεϊμέικερ βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τον Χολαργό, εξετάζοντας παράλληλα τις εναλλακτικές του. Ποιες είναι αυτές; Ουδείς γνωρίζει αφού παραμένει αβέβαιο αυτή τη στιγμή αν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε εγχώριες διοργανώσεις με φανέλα άλλης ομάδας, είτε της Stoiximan.gr Basket League είτε της Α2. Κι αυτό είναι κάτι που προς το παρόν δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υπέγραψε το καλοκαίρι διετές (!) συμβόλαιο συνεργασίας με τον Χολαργό, ο οποίος όμως τώρα ψάχνει τρόπους για να τον... ξεφορτωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ