ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος από Αετό ο Παπαμάρκος

Τέλος από Αετό ο Παπαμάρκος

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται λίγο πριν το ξεκίνημα της Α2 ο Αετός, καθώς ο Κώστας Παπαμάρκος αποφάσισε να αφήσει τους νεοφώτιστους στην Α2 για λογαριασμό του Περιστερίου

Ντόμινο προπονητικών αλλαγών έγινε τις τελευταίες ημέρες. Ο Θανάσης Παπαχατζής, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Νάσου Χούμπαυλη στον πάγκο του Περιστερίου, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Η θέση του προπονητή στους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" δεν έμεινε για πολύ καιρό κενή, καθώς οι διοικούντες της ομάδα δεν άργησαν και ήρθαν σε συμφωνία με τον Κώστα Παπαμάρκο για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο νέος τεχνικός του Περιστερίου τα τελευταία 2,5 χρόνια ήταν στον Αετό, τον οποίο ετοιμαζόταν να κοουτσάρει και στη φετινή παρθενική χρονιά του συλλόγου στην Α2. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι νεοφώτιστοι στην Α2 αναγκάζονται 11 ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος να αναζητήσουν τον προπονητή που θα τους καθοδηγήσει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ομάδας από τον Άγιο Παντελεήμονα αναφέρει:

" Μετά από 2,5 χρόνια μεγάλων συγκινήσεων και επιτυχιών, ο καλός μας φίλος και προπονητής μας πριν από λίγη ώρα, Κώστας Παπαμάρκος αποφάσισε να ανοίξει μια νέα επαγγελματική συνέχεια. Ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Ανακοίνωση εξέδωσε κι η ομάδα του Περιστερίου με την οποία επισημοποίησε την τριετή συνεργασία. " Ο Γ.Σ. Περιστερίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με τον Κώστα Παπαμάρκο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο 39χρονος προπονητής, που πέρυσι ήταν ο κορυφαίος κόουτς της Β’ Εθνικής, κατακτώντας με τον Αετό το πρωτάθλημα στην κατηγορία και το Κύπελλο ΕΣΚΑ, συμφώνησε για συμβόλαιο 2+1 ετών και θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του.

Ο Κώστας Παπαμάρκος πέρα από τις δύο ανόδους (από Γ’ Εθνική σε Β’ και από τη Β’ Εθνική στην Α2) με τον Αετό, έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους: Δούκα, Πειραϊκό, Πορφύρα, Παλαιό Φάληρο, Χολαργό και Αμύντα.

Πρόκειται για έναν εξελίξιμο και ταχύτατα ανερχόμενο προπονητή, που ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ του Γ.Σ. Περιστερίου και θα οδηγήσει την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ