ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα "κλειδιά" στον Συμεωνίδη

Τα "κλειδιά" στον Συμεωνίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εθνικός Πειραιά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σάββα Συμεωνίδη, γεμίζοντας το κενό που προέκυψε στον πάγκο του με έναν εκ των πλέον ικανών προπονητών της Α2.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του "διαζυγίου" με τον Μιχάλη Κουταλιανό , η διοίκηση του Εθνικού Πειραιά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σάββα Συμεωνίδη. Ο πρώτος αποχώρησε από τον σύλλογο μετά την εκτός έδρας ήττα από την Καρδίτσα (88-78), που διατήρησε τους "μπλε" στη ζώνη των playouts του πρωταθλήματος στην Α2, με τον δεύτερο να πιάνει άμεσα δουλειά με σκοπό να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Χολαργό, Παπάγου, Δούκα και Φάρο Κερατσινίου, με τον οποίο πανηγύρισε πέρσι την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (για να αποχωρήσει εν συνεχεία, λόγω της μετακόμισης της ομάδας στη Λάρισα). Το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Εθνικού Πειραιά θα είναι απέναντι στον Παπάγου (20/1, 17:00), ο οποίος επίσης παλεύει για τη σωτηρία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η διοίκηση του Εθνικού Πειραιά ανακοινώνει την πρόσληψη του Σάββα Συμεωνίδη, στην θέση του προπονητή της ομάδας. Καλώς ήρθες Σάββα στην ομάδα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ