ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει στον Φάρο και ο Σκορδίλης

Συνεχίζει στον Φάρο και ο Σκορδίλης

Ο Φάρος Κερατσινίου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γάιο Σκορδίλη κι έτσι ο 28χρονος σέντερ θα παραμείνει στους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζήμα.

Ο Φάρος Κερατσινίου θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 μαζί με τον Γάιο Σκορδίλη αφού ο 28χρονος σέντερ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Φάρου

"Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον σέντερ, Γάιο Σκορδίλη. Ο Κερκυραίος παίκτης, ο οποίος συνετέλεσε στην εκπληκτική περσινή πορεία του Φάρου μας, συμφώνησε ώστε να αγωνίζεται στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν. Έτσι, μετά τη συμφωνία του Χρήστου Πετροδημόπουλου, ο προπονητής μας, Γιάννης Τζήμας θα έχει στη διάθεσή του και το Σκορδίλη ώστε να «θωρακίσει» τη ρακέτα του Φάρου μας".

Ο Γάιος Σκορδίλης μετά την ανανέωση με το Φάρο δήλωσε: "Είμαι διπλά χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με το Φάρο. Γνωρίζω πολύ καλά ότι πρόκειται για μία ομάδα με συνέπεια και όραμα. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ ώσπου να απαντήση θετικά στον κ. Τσάπα καθώς είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι απεριόριστα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, να είμαστε υγιείς ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ