ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει με Σούλιο και στην Α2 η Καστοριά

Συνεχίζει με Σούλιο και στην Α2 η Καστοριά

Με τον ίδιο προπονητή θα πορευτεί και στην Α2 η Καστοριά, η οποία ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Σούλιου για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Το γνωστό ρητό ισχύει προφανώς και στην Καστοριά, την ομάδα που κατέκτησε εύκολα την πρώτη θέση στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής και αποφάσισε να πορευτεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 με τον ίδιο προπονητή, τον Γιώργο Σούλιο. Η Καστοριά ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΑΣ Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Γιώργο Σούλιο. Ο καταξιωμένος Καστοριανός κόουτς με μεγάλη προπονητική εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και την πολύχρονη συνεργασία ως προπονητής με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συνεχίζει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.

Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του. Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Σούλιου, ο ΑΣ Καστοριάς στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Πρωταθλητής της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και πλέον θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε και για τη νέα περίοδο τη συνέχεια στις επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ