ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύγκρουση αήττητων στο ΔΑΪΣ

Σύγκρουση αήττητων στο ΔΑΪΣ

Η αναμέτρηση του Δούκα με τον Ηρακλή στρέφει πάνω της τα περισσότερα βλέμματα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α2. Διαβάστε όλο το πρόγραμμα.

Η πιο ενδιαφέρουσα αγωνιστική του πρώτου μήνα της σεζόν κατέφτασε! Το απόγευμα θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική της Α2 και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ουκ ολίγα αμφίρροπα παιχνίδια. Το ματς που ξεχωρίζει θα γίνει στο κλειστό ΔΑΪΣ, εκεί όπου θα διασταυρωθούν δύο από τις πέντε αήττητες ομάδες της κατηγορίας, ο Δούκας και ο Ηρακλής.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ακόμα η αναμέτρηση του Χολαργού (με τον Μέμο Ιωάννου για πρώτη φορά στον πάγκο του) με τον νεοφώτιστο, πλην όμως φιλόδοξο Αίολο Αστακού, σε ένα παιχνίδι που μπορείτε να το παρακολουθήσετε και σε live streaming μετάδοση . Από εκεί και πέρα, η 4η αγωνιστική συμπεριλαμβάνει το ντέρμπι της Λάρισας μεταξύ του ΓΣΛ και της ΑΕΛ, μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Φάρο Κερατσινίου (στο κλειστό του Υμηττού απέναντι στον Αμύντα), αλλά και πολλά αμφίρροπα παιχνίδια σε Τρίπολη (Αρκαδικός-Μαχητές Δόξας Πεύκων), Καλλιθέα (Εθνικός-Ηράκλειο) και Ψυχικό (Ψυχικό-Καβάλα).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Αντ. Τρίτσης 17.00 Χολαργός-Αίολος Αστακού Διαμαντής-Παγώνης-Κυριακόπουλος

Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Μαχητές Δόξα Πεύκων Τσαρούχα-Μπίκας-Κάρδαρης

Νεάπολης 17.00 ΓΣ Λαρισαίων 1928-ΑΕΛ Πουρσανίδης Κ.-Συμεωνίδης-Τζιοπάνος

Δαϊς 17.00 Δούκας-Ηρακλής Παναγιώτου-Δεσλής-Τζαφλέρης

Εσπέρου 17.00 Εθνικός-Ηράκλειο Μπούσιας-Δημόπουλος-Ζαχαρής

Ν. Σμύρνης 17.00 Πανιώνιος-Παγκράτι Καλδίρης-Καραβίτης-Μηλαπίδης

Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Καβάλα Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Χαλαμπαλάκης

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Φάρος Θεονάς-Σκούτας-Ζακεστίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ