ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ηρακλή ο Κανονίδης που άφησε τον Χολαργό

Ο Χολαργός είχε συμφωνήσει με τον Κανονίδη, αλλά από την στιγμή που "ναυάγησε" η συγχώνευση με την Λιβαδειά, ο Έλληνας φόργουορντ αποχώρησε από την ομάδα και ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλή.

Παίκτης του Ηρακλή θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Έλληνας φόργουορντ, Ανδρέας Κανονίδης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις δυναμικές της κινήσεις ενίσχυσης, καθώς πριν λίγες μέρες απέκτησε και τον Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Ο 25χρονος φόργουορντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κόροιβο, Ρέθυμνο, Περιστέρι και Μαρούσι, είχε ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες από την ομάδα του Χολαργού, η οποία είχε συμφωνήσει για συγχώνευση με την Λιβαδειά ώστε να αγωνιζόταν στην Α2.

Όμως, η συγχώνευση ανάμεσα στην Λιβαδειά και τον Χολαργό "ναυάγησε" και ο παίκτης γνωστοποίησε πως θα αποχωρεί από την ομάδα. Δεν άργησε να βρει νέο σύλλογο, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Ηρακλή, η οποία θα διεκδικήσει την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Ανδρέας Κανονίδης, πέρσι, αγωνίστηκε στην Δόξα Λευκάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ