ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Φάρο ο Καρβέλας

Στον Φάρο ο Καρβέλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φάρος ξεκινάει με στόχο να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μία χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 και η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε σήμερα (17/8) την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού συμβούλου

Την ενίσχυση εντός και εκτός παρκέ συνεχίζει ο Φάρος, καθώς συμφώνησε με τον έμπειρο παράγοντα, Δημήτρη Καρβέλα για να αναλάβει χρέη τεχνικού συμβούλου. Ο μέχρι πρότινος τιμ μάνατζερ της Κηφισιάς ετοιμάζεται πλέον για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ο Δημήτρης Καρβέλας τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με το Φάρο Κερατσινίου, μια υγιή ομάδα με συνέπεια. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επαναλάβουμε την πολύ καλή περσινή πορεία του Φάρου, ώστε να κάνουμε περήφανους τους ανθρώπους που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα".

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει

" Η διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το Δημήτρη Καρβέλα. Ο πολύπειρος παράγοντας θα βρίσκεται στη θέση του τεχνικού συμβούλου της ομάδας μας την επόμενη αγωνιστική σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ