ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Φάρο Κερατσινίου ο Δημάκος

Στον Φάρο Κερατσινίου ο Δημάκος

Ο Φάρος Κερατσινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Δημάκου, ο οποίος την τελευταία διετία διέπρεψε στην Α2 με τα χρώματα του Ψυχικού.

Ο Φάρος Κερατσινίου συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Γιάννη Δημάκο να αποτελεί το τελευταίο -χρονικά- μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιάννη Τζήμα. Ο 26χρονος γκαρντ έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις την τελευταία διετία με τα χρώματα του Ψυχικού, όντας εκ των οποίων κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

" Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου σούτινγκ γκαρντ, Γιάννη Δημάκου ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φάρος Κερατσινίου.

Who is who:

Ο Γιάννης Δημάκος γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1990 στην Κορινθία, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ίκαρο Καλλιθέας την περίοδο 2008-2009 και την επόμενη σεζόν έπαιξε στο Αιγάλεω(2009-'10). Τα επόμενα δύο χρόνια αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Παγκρατίου (2010-'12). Από το 2012-'14 αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό και από το 2014 έως και τη περσινή χρονιά ήταν παίκτης του Ψυχικού.

Ο Γιάννης Δημάκος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας το 2015 με το Ψυχικό και δεύτερος σκόρερ την περσινή χρονιά επίσης με το Ψυχικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ