ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Φάρο και ο Φιλιππάκος

Στον Φάρο και ο Φιλιππάκος

Ο Φάρος θέλει να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μία χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 κι αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που πραγματοποιεί. Οι Κερατσινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Παναγιώτη Φιλιππάκου ενισχύοντας το ρόστερ στη θέση του φόργουορντ

Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για ακόμα μία χρονιά έχει μπει ο Φάρος Κερατσινίου, ο οποίος μετά την απόκτηση των Κώστα Κακαρούδη και Γιάννη Δημάκου προχώρησε στην απόκτηση του Παναγιώτη Φιλιππάκου, ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην εξαιρετική πορεία του Πανιωνίου.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Φάρου στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Φάρο Κερατσινίου. Είναι μία ομάδα που μετά την περσινή εκπληκτική της πορεία την έμαθε όλος ο μπασκετικός κόσμος. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ερχόμενος στο Φάρο θα μου δοθεί η ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της "οικογένειας" που όλοι, εντός και εκτός παρκέ, μνημονεύουν". Για να ολοκληρώσει λέγοντας: " Η ομάδα έχει κρατήσει ένα βασικό κορμό από πέρυσι και μαζί με εμάς που υπογράψαμε φέτος θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το Φάρο ψηλά".

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει ακόμη μία μεταγραφή, αυτή του 22χρονου φόργουορντ, Παναγιώτη Φιλιππάκου. Ο νεαρός παίκτης που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Πανιώνιο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τη νέα σεζόν.

Who is who:

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1994 στην Αθήνα και έχει ύψος 2.04.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Δούκα τη σεζόν 2011-2012 με τον οποίο κατέκτησε το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος για δύο χρόνια και στην πρώτη ομάδα. Την περίοδο 2013-2014 έπαιξε στην Α2 με το Ψυχικό και τη σεζόν 2014-2015 αποτέλεσε παίκτη του Κόροιβου Αμαλιάδας στην Α1 κατηγορία. Την περσινή χρονιά(2015-2016) αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανιωνίου στη Β” Εθνική και ήταν ένας εκ των βασικών παικτών στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στην Α2 κατηγορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ