ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Εθνικό Πειραιά ο Κουταλιανός

Στον Εθνικό Πειραιά ο Κουταλιανός
EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Κουταλιανός είναι ο νέος προπονητής του Εθνικού Πειραιά, με τους "κυανόλευκους" να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με τον έμπειρο τεχνικό.

Με συνοπτικές διαδικασίες κατέληξε η διοίκηση του Εθνικού Πειραιά στον διάδοχο του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο της ομάδας. Οι "κυανόλευκοι" ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Μιχάλη Κουταλιανό, ο οποίος καλείται να τους καθοδηγήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος τεχνικός εργάστηκε την τελευταία διετία στον Αίολο Αστακού έχοντας επιτυχημένη παρουσία, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του Κολοσσού.

Το ντεμπούτο του Μιχάλη Κουταλιανού στον πάγκο του Εθνικού Πειραιά θα γίνει το Σάββατο (21/10) στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο Εθνικός Πειραιώς (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ) ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Μιχάλη Κουταλιανό.

Ο κ. Κουταλιανός από τους πλέον έμπειρους προπονητές στις υψηλές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, είναι γνωστός για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ πρωταθλήματος με τον Αίολο Αστακού, όταν ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Β Εθνικής Κατηγορίας, την περίοδο 2015-2016, με 27 νίκες και 1 ήττα.

Ο νέος προπονητής θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο και την διοίκηση στην αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Ο κ. Κουταλιανός τα τελευταία χρόνια ήταν πρώτος προπονητής την περίοδο 2016-2017 στον Αστακό (A2), την περίοδο 2015-2016 στον Αστακό (B), την περίοδο 2014-2015 στον Κολοσσό Ρόδου (A1) και την περίοδο 2013-2014 επίσης στον Κολοσσό (A1). O κ. Κουταλιανός είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής των πανεπιστημίων Βελιγραδίου και Δημοκρίτειου Θράκης.

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Μιχάλη και με πολλές νίκες"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ