ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ερμή Αγιάς ο Ρεντίκας

Στον Ερμή Αγιάς ο Ρεντίκας

Ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος θα αγωνιστεί στην Α2 την ερχόμενη σεζόν, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον 25χρονο Λιθουανό γκαρντ, Ντοβίντας Ρεντίκας. Έχει παίξει σε Αρκαδικό και Λιέτουβος Ρίτας.

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 την ερχόμενη σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 25χρονο (11/12/1992) Λιθουανό γκαρντ, Ντοβίντας Ρεντίκας. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Αρκαδικό, ενώ στο παρελθόν ήταν μέλος της Λιέτουβος Ρίτας και διαθέτει εμπειρία σε επίπεδο Euroleague.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Αγιάς:

"Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ Ντοβίντας Ρεντίκας . Ο 25χρονος Λιθουανός άσος με ύψος 1.94 έχει αγωνιστεί στις Perlas, Lietuvos Rytas, Pieno και στον Αρκαδικό κατά την περσινή χρονιά κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Έχει κατακτήσει πέντε χρυσά μετάλλια με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες (Κ-15 2007, Κ-16 2008, Κ-18 2010, Κ-19 2011, Κ-20 2012), των οποίων ήταν βασικό στέλεχος, ενώ με την Lietuvos Rytas έχει αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ