ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Δούκα ο Τζόρτζεβιτς

Στον Δούκα ο Τζόρτζεβιτς
INTIME SPORTS

Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς είναι ο κοινοτικός παίκτης που θα έχει στο ρόστερ του τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δούκας. Οι "μπλε" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου σέντερ.

Στη χώρα μας για τρίτη διαδοχική χρονιά θα αγωνιστεί ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δούκα. Ο 26χρονος σέντερ ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2013, για λογαριασμό του ΟΦΗ. Με τη φανέλα των Κρητικών πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ πέρσι ήταν ο βασικός σέντερ του Αρκαδικού.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει τη μεταγραφή του Σέρβου καλαθοσφαιριστή Στέφαν Τζόρτζεβιτς (Stefan Djordjevic) στην ανδρική ομάδα.

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία του μπασκετικού τμήματος καθώς ο 26χρονος center ύψους 2,06μ. αναμένεται να προσφέρει πολλές λύσεις μέσα στο "ζωγραφιστό" με την εμπειρία και δύναμή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφαν ήταν εκ των κορυφαίων αθλητών της περσινής Α2 βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Αρκαδικού να κερδίσει την άνοδό της στην Α1 ως πρωταθλήτρια της κατηγορίας!

Ο Τζόρτζεβιτς έχει φορέσει την φανέλα της πολωνικής Τούροφ, ενώ την σεζόν 2012-13, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου με την Τέοντο Τίβατ. Ένα χρόνο αργότερα, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σμετερέβο, ενώ την σεζόν 2013-14, συστήθηκε για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό όντας παίκτης του Ο.Φ.Η. Μέσω της Κρητικής ομάδας, ο Τζόρτζεβιτς ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της Α2 καθώς ήταν ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19.9 πόντους μέσο όρο και έβδομος ριμπάουντερ με 7.1 μ.ο.

Την αγωνιστική περίοδο 2014-15 πήρε μεταγραφή για τον Αρκαδικό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1. Οι αριθμοί του ήταν και πάλι εντυπωσιακοί καθώς είχε κατά μέσο όρο 15.7 πόντους και 7.1 ριμπάουντ".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΣΕΔ ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς τόνισε: " Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει για τον σύλλογο καθώς πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο. Γνωρίζω, επίσης, την δουλειά που κάνει ο κόουτς Μάριος Γούναρης και έτσι ήταν πολύ εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στον Δούκα. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Μένοντας όλοι υγιείς, να δουλέψουμε σωστά και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε κάνοντας χαρούμενους τους φίλους της ομάδας. Θα είναι η τρίτη μου χρονιά στην Α2, ξέρω όμως πως η σεζόν που έρχεται θα είναι σίγουρα η πιο δύσκολη. Πραγματικά, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ