ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Δούκα ο Σταϊκόπουλος

Στον Δούκα ο Σταϊκόπουλος

Την πρόσληψη του Στέλιου Σταϊκόπουλου στη θέση του βοηθού προπονητή ανακοίνωσε ο Δούκας. Ο πρώην προπονητής του Ζωγράφου θα βρίσκεται στο πλευρό του Μάριου Γούναρη.

Στο πρόσωπο του Στέλιου Σταϊκόπουλου βρήκε ο Δούκας τον νέο ασίσταντ κόουτς εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι "μπλε" ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 45χρονου τεχνικού, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Ζωγράφου (Α' ΕΣΚΑ) και θα βρίσκεται στο πλευρό του Μάριου Γούναρη.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Στέλιου Σταϊκόπουλου στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Ο 45χρονος τεχνικός (9/11/1970) θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Μάριου Γούναρη και το βιογραφικό του είναι πλούσιο καθώς ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία σε ηλικία μόλις 19 ετών αναλαμβάνοντας την παιδική και την εφηβική ομάδα του ΑΠΟ Νέας Σμύρνης. Στην συνέχεια ανέλαβε τις Ακαδημίες του Πανιωνίου πριν βρεθεί στην Α2 με τον Μίλωνα.

Υπήρξε επίσης βοηθός προπονητή στον Πανελευσινιακό της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ ως πρώτος προπονητής, "ανέβασε" την Αρμενική από την B' ΕΣΚΑΝΑ στην Α' ΕΣΚΑΝΑ και το Ξυλόκαστρο από το Α' τοπικό στην Γ' Εθνική κατηγορία. Διετέλεσε επίσης βοηθός του Αλέκου Δάγλα στον Ηλυσιακό (Α2), στο Παγκράτι (Α2), ενώ τις τελευταίες έξι σεζόν είναι προπονητής στην ομάδα του Ζωγράφου (Α' ΕΣΚΑ)".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως βοηθός προπονητή του ΑΣΕΔ, ο Στέλιος Σταϊκόπουλος τόνισε πως " είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΑΣΕΔ, μία ομάδα με Ιστορία αλλά και πολύ καλή φήμη. Είμαι διπλά χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω και πάλι ως βοηθός προπονητή στην Α2 και μάλιστα στο πλευρό του κόουτς Μάριου Γούναρη. Μαζί κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουμε να στελεχώσουμε την ομάδα με έμπειρους παίκτες, που να ξέρουν την κατηγορία και με τις προσθήκες των μικρών σε ηλικία παικτών, που είναι άφθονοι σε αυτή την ομάδα και με πολύ ταλέντο, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 που έρχεται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ