ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Δούκα ο Μολφέτας

Στον Δούκα ο Μολφέτας

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Δούκας με την απόκτηση του Γιάννη Μολφέτα! Ο 23χρονος γκαρντ-φόργουορντ ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Μάριου Γούναρη που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2.

Η Α2 της σεζόν 2015-16 αποτελεί... ιδανικό προορισμό για πολλούς παίκτες με εμπειρία στο πιο υψηλό επίπεδο. Ένας εξ αυτών είναι ο Γιάννης Μολφέτας, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δούκα!

Η ανακοίνωση του Δούκα

"Η διοίκηση του Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Μολφέτα. Ο 23χρόνος (28/1/1992) γκαρντ/φόργουορντ, ύψους 196 εκατοστών, ξεκίνησε την καριέρα του από την Απολλωνιάδα πριν πάρει μεταγραφή στον Απόλλωνα Πατρών, την φανέλα του οποίου φόρεσε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Με τους «μελανόλευκους» πανηγύρισε την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Basket League, εκεί όπου την πρώτη χρονιά, σε 12 παιχνίδια μέτρησε κατά μέσο όρο 0.8 πόντους και 0.4 ριμπάουντ. Έναν χρόνο μετά, είχε 2.8 πόντους και 1.4 ριμπάουντ, ενώ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είχε πραγματοποιήσει την καλύτερη του εμφάνιση στην Α1, σκοράροντας 19 πόντους με 2/4 δίποντα και 5/5 τρίποντα. Την σεζόν 14-15 αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια όπου είχε 1.8 πόντους μέσο όρο και 1.2 ριμπάουντ».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΣΕΔ, ο Γιάννης Μολφέτας τόνισε πως "θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό team του Δούκα που με επέλεξε γι΄αυτή τη θέση. Με προσέγγισαν από πολύ νωρίς, έδειξαν το πόσο με ήθελαν και δεν μπορούσα να αρνηθώ μία πρόταση από ένα τόσο οργανωμένο σωματείο. Από την μεριά μου θα δώσω το 100%, θα κάνω ότι περνάει από χέρι μου έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Ο στόχος του Δούκα είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ, να το ευχαριστιόμαστε και φυσικά, ότι καλύτερο έρθει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ