ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο "στόχαστρο" του Ψυχικού ο Μελισσαράτος

Στο "στόχαστρο" του Ψυχικού ο Μελισσαράτος
INTIME SPORTS

Το Ψυχικό θέλει να κλείσει το κενό που έχει στη ρακέτα με τον Πέτρο Μελισσαράτο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, με τον παίκτη να δείχνει θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Α2 κατηγορία.

Με δεδομένο πως η προετοιμασία ξεκινάει σε δέκα ημέρες (στις 18 Αυγούστου), το Ψυχικό θέλει να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης των παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Γι αυτό οι "κυανοκίτρινοι" θέλουν να τελειώνουν άμεσα τις... συζητήσεις με τον Πέτρο Μελισσαράτο.

Ο 23χρονος σέντερ βρίσκεται στο "στόχαστρο" της ομάδας του Γιώργου Ρεμεντέλα, η οποία ήδη τον προσέγγισε. Στην πρώτη επαφή, οι δύο πλευρές έδειξαν κάτι παραπάνω από θετικές στο ενδεχόμενο συνεργασίας. Κάτι που διευκολύνει εν πολλοίς τη διαδικασία μεταγραφής του παίκτη. Θυμίζουμε πως ο ύψους 2μ05 παίκτης προέρχεται από τη Νέα Κηφισιά, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη σε Περιστέρι και Πανελευσινιακό.

Αν οι διαπραγματεύσεις έχουν ευτυχή κατάληξη, ο Πέτρος Μελισσαράτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ