ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Ψυχικό ο Σβεν Σμάιλαγκιτς

Στο Ψυχικό ο Σβεν Σμάιλαγκιτς

Στην αντικατάσταση του Τιεγκμπέ Μπαμπά με τον Σβεν Σμάιλαγκιτς προχώρησε το Ψυχικό, το οποίο ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο γκαρντ της Ζάμποκ. Κάνει ντεμπούτο με Αρκαδικό.

Το νέο έτος έφερε ένα μεγάλο "διπλό" για το Ψυχικό, που άλωσε την έδρα του Χολαργού το Σάββατο (7/1), αλλά και μια μεταγραφή. Οι "κυανοκίτρινοι" αποφάσισαν την αντικατάσταση του Τιεγκμπέ Μπαμπά, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν ήταν σε θέση να προσφέρει άμεσα, με τον Σβεν Σμάιλαγκιτς.

Ο 26χρονος γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ζάμποκ της Κροατίας, μετρώντας 20.9 πόντους (με 51.6% στα τρίποντα), 6.8 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατά μέσο όρο σε δέκα παιχνίδια. Πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του, η οποία παλεύει να μπει στα playoffs του κροατικού πρωταθλήματος, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην σέντερ του Απόλλωνα Πατρών, Ιβάν Κρόλο.

Η συμφωνία των δύο πλευρών επετεύχθη κι ο παίκτης αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, πιάνοντας παράλληλα άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ρεμεντέλα. Ντεμπούτο θα κάνει στις 21 Ιανουαρίου, απέναντι στον Αρκαδικό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα ήταν μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Κροατίας, συμμετέχοντας -μεταξύ άλλων- στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων της Αμαλιάδας, εκεί όπου η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ