ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Πευκοχώρι ο Νίκολιτς

Στο Πευκοχώρι ο Νίκολιτς
INTIME SPORTS

Το Πευκοχώρι ενισχύθηκε στα γκαρντ, αποκτώντας τον Στέφαν Νίκολιτς. Ο πρώην πλεϊμέικερ της ΑΕΚ επιστρέφει στη χώρα μας για να προσθέσει βάθος και ποιότητα στην περιφέρεια των νεοφώτιστων.

Εκμεταλλευόμενο το γεγονός πως δεν έχει δώσει ακόμη επίσημο παιχνίδι (κι ούτε θα δώσει μέχρι τις 17/10, απέναντι στο Ψυχικό), το Πευκοχώρι πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν ακόμη παίκτη. Ο λόγος για τον Στέφαν Νίκολιτς, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα μας, για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των νεοφώτιστων.

Ο 28χρονος πλεϊμέικερ αγωνίστηκε με τα χρώματα της "Ένωσης" στην Α2 κατηγορία, ενώ έμεινε στο ρόστερ της ομάδας στο ξεκίνημα της περσινής αγωνιστικής περιόδου στην Basket League. Οι ριζικές αλλαγές που έγιναν όμως, τον απομάκρυναν με αποτέλεσμα να καταλήξει στην ΚΚ Κάρπος των Σκοπίων. Το Πευκοχώρι του δίνει εκ νέου τη δυνατότητα να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, με την ανακοίνωση της μεταγραφής να ολοκληρώνει τον "γάμο":

" H διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Στέφαν Νίκολιτς στην ομάδα και του εύχεται μια καλή μπασκετική χρονιά. Ο Στέφαν αγωνίζεται στη θέση "1" και έχει αγωνιστεί τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα έχοντας στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ