ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Παγκράτι ο Χρήστος Λυμπερόπουλος

Στο Παγκράτι ο Χρήστος Λυμπερόπουλος

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 28χρονο πλέι μέικερ Χρήστο Λυμπερόπουλο ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (15/9) το Παγκράτι.

Κίνηση ουσίας από τους "Ροσονέρι", που έβαλαν στο δυναμικό τους έναν έμπειρο άσο ικανό να τους βοηθήσει στη διάρκεια της δύσκολης σεζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες.

Μετά από μια σεζόν στη Β' Εθνική με τη φανέλα του Φιλαθλητικού, ο Χρήστος Λυμπερόπουλος επιστρέφει στην Α2 για να φορέσει τη φανέλα του Παγκρατίου. Εχει επίσης αγωνιστεί στην κατηγορία με τους Ίκαρους Σερρών, το Λαύριο και την Κηφισιά.

" Είμαι ευχαριστημένος που γυρίζω σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που θα φοράω την βαριά φανέλα του Παγκρατίου, το οποίο έχει πολύ κόσμο. Πρέπει να αποδείξουμε πως αξίζουμε την παρουσία μας στην ομάδα και να κάνουμε το καλύτερο, να τα δώσουμε όλα για να καταφέρει η ομάδα τους στόχους της. Μου αρέσει να παίζω μπροστά σε πολύ κόσμο, ο οποίος είναι πολύς και φανατισμένος και μας αρέσει αυτό, γιατί και παθάζιεται αλλά και στενοχωριέται" δήλωσε ο 28χρονος πλέι μέικερ.

Παράλληλα, το Παγκράτι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Εζόμου, του 27χρονου πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Αρκαδικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ