ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο "Π. Σαλπέας" έως το 2020 ο Εθνικός

Στο "Π. Σαλπέας" έως το 2020 ο Εθνικός
EUROKINISSI

Ο Εθνικός ενημέρωσε επίσημα ότι θα συνεχίζει στο "Π. Σαλπέας" μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 και παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμο Πειραιά για την αδειοδότηση του γηπέδου.

Τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, την πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου και τις υπηρεσίες του Δήμου ευχαρίστησε η διοίκηση του Εθνικού για την αδειοδότηση του κλειστού "Π. Σαλπέας", στο οποίο θα προπονείται και θα αγωνίζεται η ομάδα έως το 2020. Μάλιστα, η ανακοίνωση ενημερώνει ότι έγιναν βελτιώσεις στο γήπεδο και έχει προγραμματιστεί άμεσα η πλήρη ανακατασκευή του.

Αναλυτικά:

"Η διοίκηση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ θέλει να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, την πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου και τις υπηρεσίες του Δήμου για την αδειοδότηση του κλειστού γηπέδου "Π. ΣΑΛΠΕΑΣ", στο οποίο προπονείται και αγωνίζεται η ομάδα μας, για τρία χρόνια, και συγκεκριμένα μέχρι τις 11.10.2020.

Το "Π. ΣΑΛΠΕΑΣ", με την άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων, ήταν το πρώτο γήπεδο που αδειοδοτήθηκε, με βάση τις νέες ισχύουσες διατάξεις.

Παράλληλα, ο δήμος Πειραιά, ανταποκρινόμενος στα αιτήματά μας, προχώρησε σε άμεσες παρεμβάσεις στο γήπεδο, που έλυσαν όποια θέματα υπήρχαν, ενώ έχει προγραμματίσει την πλήρη ανακατασκευή του άμεσα.

Με τις ενέργειες αυτές, δόθηκε άμεση λύση στο ιδιαίτερα έντονο πρόβλημα στέγης που αντιμετωπίζει το τμήμα Καλαθοσφαίρισης, αλλά και ο Σύλλογος, το οποίο ελπίζουμε ότι θα λυθεί οριστικά με την επαναλειτουργία του ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΥ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ