ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις προπονήσεις του Δούκα ο Μαυροειδής

Στις προπονήσεις του Δούκα ο Μαυροειδής

Ο Δημήτρης Μαυροειδής παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ ενώ θα συμμετάσχει στις προπονήσεις του Δούκα που ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν (PHOTOS).

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποχώρησε από την ΑΕΚ αφού ο Γιούρι Ζντοβτς δεν υπολόγιζε τον 31χρονο σέντερ ενόψει της νέας σεζόν, πλαισιώνοντας εν τέλει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη με τον Τζος Όουενς.

Ο 31χρονος σέντερ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας ενώ αυτή την περίοδο θα συμμετάσχει στις προπονήσεις του Δούκα που ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Ο Σάββας Συμεωνίδης και οι συνεργάτες του, είχαν στην διάθεση τους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Μανώλη Παπαμακάριο, Ανδρέα Κανονίδη, Δημήτρη Κομποδιέτα και Αλέξη Ράπτη (σ.σ. ο Γκιγιέρμο Ρούμπιο θα ενσωματωθεί τις προσεχείς ημέρες) καθώς και τους "παλιούς" Παναγιώτη Καυκή, Αλέξη Κυρίτση, Γιώργο Κουκά, Διονύση Καραμπάτσο, Γιάννη Μολφέτα, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, Βένο Μαστόρο, Θοδωρή Καρρά και Γιάννη Αγραβάνη.

Στις προπονήσεις του Δούκα ο Μαυροειδής

Πάνω απ’ όλα η ομάδα

Από την πλευρά της διοίκησης, το παρών στις εγκαταστάσεις του "Δαϊς" έδωσε ο υπεύθυνος χορηγιών και συνεργασιών, κ. Αντώνης Λουκάς τονίζοντας αρχικά πως "οι φετινοί στόχοι, όπως τους έχουν βάλει ο προπονητής μαζί με την διοίκηση, είναι πολύ υψηλοί και τους καταλαβαίνετε όλοι. Θεωρώ πως όλοι θέλουμε να πάμε πολύ ψηλά. Θέλω κι εγώ μαζί σας να γράψουμε ιστορία, όπως γράψαμε πέρυσι, που πρώτη φορά παίξαμε στην Α2 και τερματίσαμε στην θέση πουν τερματίσαμε, φέτος εξ’ ορισμού θεωρώ πως θα είμαστε πολύ πιο ψηλά, οπότε, πάλι θα γράψουμε Ιστορία για να μπορούμε του χρόνου, ενδεχομένως, να μιλάμε από κάπου αλλού".

Στις προπονήσεις του Δούκα ο Μαυροειδής

"Το στοίχημα είναι καθαρά των προπονητών να «δέσουν» τα νέα παιδιά με τους «παλιούς» για να μπορεί να βγει το αποτέλεσμα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο προπονητικό επιτελείο, είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά πέρυσι και το ίδιο θα κάνουν και φέτος. Εμείς, από την πλευρά της διοίκησης, έχουμε κάνει ότι μπορούμε για να είναι λυμένα τα εξωαγωνιστικά σας προβλήματα. Να είστε στοχευμένοι μέσα σε αυτά που θα σας λένε και τον σχεδιασμό που θα σας δίνουν οι προπονητές σας. Αυτό που μας νοιάζει πάρα πολύ και αυτό που πετύχαμε πέρυσι, είναι πως είχαμε μία ΟΜΑΔΑ. Οι παίκτες είχαν μεταξύ τους μία πάρα πολύ καλή σχέση. Αυτό το κομμάτι θέλουμε να το κρατήσουμε και φέτος. Πάνω απ’ όλα η ομάδα. Το είχε πετύχει την περασμένη χρονιά ο κόουτς με τους βοηθούς του, το ίδιο θέλουμε να γίνει και φέτος. Να είμαστε μια ομάδα που να το απολαμβάνουμε και μπαίνουμε μέσα για το αποτέλεσμα. Αυτό αποδίδει και το ξέρετε καλύτερα από μένα".

Οι στόχοι θα μπαίνουν κάθε φορά που θα πατάμε το παρκέ

Ο τεχνικός του Α.Σ.Ε.Δ. Σάββας Συμεωνίδης, απευθυνόμενος στους παίκτες του τόνισε πως "είστε όλοι επιλογές μου. Αυτοί που θέλησα να παραμείνουν στην ομάδα, έμειναν και αυτοί που ήθελα να είναι εδώ, είναι. Είμαστε ένα δυνατό σύνολο και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε και υπέρ του δέοντος ανταγωνιστικό. Οι στόχοι θα μπαίνουν κάθε φορά που θα πατάμε το παρκέ, κάθε φορά που θα αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από την περσινή και αυτό εξαρτάται από όλους μας. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που αποτελεί μέλος της οικογένειας του Δούκα. Εύχομαι υγεία σε όλους σας".

Η πρώτη προπόνηση της σεζόν 2016-17

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ