ΜΠΑΣΚΕΤ

Στηρίζει Γούναρη ο Δούκας

Στηρίζει Γούναρη ο Δούκας

Η διοίκηση του Δούκα εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στον προπονητή, Μάριο Γούναρη, διαψεύδοντας τα σενάρια περί απόλυσής του μετά την ήττα από τον Πανερυθραϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Λόγω του ότι τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη παραφιλολογία σχετικά με το θέμα του προπονητή μας, η διοίκηση του Α.Σ.Ε. Δούκα θέλει να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση το εξής: Ουδέποτε τέθηκε και ούτε πρόκειται να τεθεί θέμα προπονητή στην ομάδα μπάσκετ. Η διοίκηση του συλλόγου περιβάλει με εμπιστοσύνη και στηρίζει πλήρως τον κ. Μάριο Γούναρη, με τον οποίο ξεκινήσαμε το καλοκαίρι μια μεγάλη προσπάθεια στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.

Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί από κοινού με τον προπονητή μας μέχρι τέλους της σεζόν, ανεξάρτητα από το ποιό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, λόγω του είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα δουλειά του. Γι' αυτό, όσοι σπεύδουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και αρνητικό κλίμα για τον Α.Σ.Ε. Δούκα καλά θα κάνουν να αναζητήσουν αλλού πηγές έμπνευσης για τα ευφάνταστα σενάρια τους.

Θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθούν με την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Α.Σ.Ε. Δούκα από την διαιτησία στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η οποία του έχει στοιχήσει την απώλεια πολύτιμων βαθμών. Το γεγονός ότι ο Α.Σ.Ε.Δ. δεν είχε εκφράσει επισήμως τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται σε καμία περίπτωση ως αδυναμία, ή ως κίνηση μετάθεσης ευθυνών σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα πασχίζουν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της ομάδας μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ