ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Καρδίτσα ο Ψαρόπουλος

Στην Καρδίτσα ο Ψαρόπουλος

Στον τόπο της καταγωγής του θα παίζει τη νέα χρονιά ο Σωκράτης Ψαρόπουλος, που υπέγραψε συμβόλαιο στη νεοφώτιστη (στην Α2) Καρδίτσα.

Στην πόλη από την οποία κατάγεται θα βρει το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου τον Σωκράτη Ψαρόπουλο. Ο 25χρονος γκαρντ (που δεν έχει φύγει ποτέ εκτός Αθηνών) υπέγραψε συμβόλαιο με την Καρδίτσα, την οποία θα ενισχύει την επόμενη χρονιά, την παρθενική του συλλόγου στην Α2.

Ο ύψους 1.92 μ. αθλητής είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας. Στην Α2 έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών την περίοδο 2008-09 ως παίκτης του Περιστερίου, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Ο Ψαρόπουλος έχει παίξει ακόμα στον Φιλαθλητικό και την προηγούμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Παγκρατίου, έχοντας 10,4 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 18 αγώνες στην Α2.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Σωκράτης Ψαρόπουλος δήλωσε στο σάιτ της Καρδίτσας: " Η ικανοποίησή μου είναι διπλή, γιατί έρχομαι στον Α.Σ.Κ., μια υγιή και φιλόδοξη ομάδα, αλλά ταυτόχρονα θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Καρδίτσα, που είναι ο τόπος καταγωγής μου. Παρακολουθώ την πορεία της ομάδας, ξέρω ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά της και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Μίλησα με τον κόουτς κ.Καλογήρου αλλά και το Χρήστο Δεληγιάννη με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες στο Περιστέρι πριν αρκετά χρόνια, η φιλοσοφία της ομάδας με καλύπτει απόλυτα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω κι εγώ στην καθιέρωση του Α.Σ.Καρδίτσας στην Α2 Εθνική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ