ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Α2 ο Φίλιππος Βέροιας

Στην Α2 ο Φίλιππος Βέροιας
INTIME SPORTS

Η ΕΟΚ ενημέρωσε τον Φίλιππο Βέροιας πως θα αγωνίζεται στην Α2 την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το αυτό ισχύει και για τον Ηρακλή. Πρωτάθλημα με δεκαέξι (16) ομάδες θα είναι το επόμενο.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για επανάληψη του αγώνα του Ηρακλή με τον Φίλιππο Βέροιας περιέπλεξε την κατάσταση στην Α2 κατηγορία , όσον αφορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό γιατί -προφανώς- ήταν αδύνατο να επαναληφθεί ο αγώνας μεσούσης του καλοκαιριού.

Η ΕΟΚ είχε την "καυτή πατάτα" στα χέρια της, όσον αφορά την τελική απόφαση, επιλέγοντας εν τέλει τη μέση λύση. Ποια είναι αυτή; Αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και συνολικά δεκαέξι (16) ομάδες, ήτοι δύο περισσότερες απ ότι αρχικά υπήρξαν.Τι σημαίνει αυτό; Ο Φίλιππος Βέροιας και ο Ηρακλής θα αναμετρηθούν ξανά τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, ενώ εκκρεμεί μία ακόμη ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Το πιθανότερο σενάριο φέρνει τον Πανερυθραϊκό στην Α2 κατηγορία, αφού η ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι η πρώτη επιλαχούσα για άνοδο από τη Β' Εθνική -μετά τους αγώνες κατάταξης που έγιναν τον Μάιο. Εκτός κι αν οι "κόκκινοι" δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα (για οικονομικούς λόγους).

Η Ομοσπονδία θέλησε να κάνει την πιο "ασφαλή" (τηρουμένων των αναλογιών) επιλογή για το τι μέλλει γενέσθαι για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι σε Φίλιππο Βέροιας και Ηρακλή. Πλην όμως μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το καλεντάρι, που ούτως ή άλλως θα είναι βεβαρημένο μετά την απόφαση για διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι αουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ