ΜΠΑΣΚΕΤ

Σίσκος: "Απαιτείται συγκέντρωση με Μαχητές Δόξας Πεύκων"

Σίσκος: "Απαιτείται συγκέντρωση με Μαχητές Δόξας Πεύκων"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Σίσκος στάθηκε στο βασικότερο ζητούμενο για τον Πανιώνιο στον εκτός έδρας αγώνα με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Για αγώνα - πρόκληση έκανε λόγο ο Σάββας Συμεωνίδης του Δούκα, εν όψει Λαυρίου.

Την Τετάρτη (21/9) διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τις ομάδες της Basket League να... μπαίνουν στον χορό. Ο Δούκας, που είναι εκ των φαβορί για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, θα δοκιμαστεί στο "Δαΐς" απέναντι στο Λαύριο, που φέτος είναι ενισχυμένο και πιο έτοιμο σε σχέση με πέρσι.

Για τον αγώνα με τους "κυανοκίτρινους" μίλησε ο προπονητής του Δούκα, Σάββας Συμεωνίδης, τονίζοντας πως " τέτοια παιχνίδια είναι ακριβώς αυτό που ζητάμε στη παρούσα φάση της προετοιμασίας μας. Είναι ότι καλύτερο, γιατί θα φανούν αδυναμίες και πλεονεκτήματα και θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Με τον Εθνικό είχαμε καλή εικόνα, όμως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης", πρόσθεσε: " Είμαστε στο 40% των δυνατοτήτων μας, όμως για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θεωρώ ότι είμαστε καλά... Από εδώ και πέρα μόνο προς το καλύτερο θα οδεύουμε και θα είμαστε ακόμη καλύτερα όταν επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες και τα παιδιά που μας λείπουν...".

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει βέβαια για ακόμη μια φορά στη διάθεση του τους τραυματίες Μανώλη Παπαμακάριο, Γιάννη Μολφέτα και Διονύση Καραμπάτσο, χάνοντας σημαντικά σε ποιότητα και βάθος, για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Χωρίς απουσίες ο Πανιώνιος

Εκτός έδρας αγώνα δίνει ο Πανιώνιος, με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων να παρουσιάζονται άκρως επικίνδυνοι. Οι "κυανέρυθροι" ταξίδεψαν την Τρίτη (20/9) με προορισμό τη συμπρωτεύουσα, δίχως ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Μιλώντας για τον δεύτερο φετινό επίσημο αγώνα, ο βοηθός προπονητή του Πανιωνίου, Κώστας Σίσκος, ανέφερε ότι " έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια νεανική ομάδα με πολύ ενέργεια και πάθος, που δεν έχει να χάσει τίποτε σ' αυτό το παιχνίδι", ενώ πρόσθεσε:

" Εμείς δουλέψαμε αρκετά πάνω σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιύ μας που εντοπίσαμε στο προηγούμενο ματς ότι χρειαζόμαστε βελτίωση και πρέπει να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο για να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Απαιτείται συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού γιατί μπορεί να μας κοστίσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ