ΜΠΑΣΚΕΤ

Σίμτσακ: "Το Περιστέρι έχει ιστορία και για αυτό ήρθα"

Σίμτσακ: "Το Περιστέρι έχει ιστορία και για αυτό ήρθα"

Ύστερα από 10 χρόνια παρουσίας στην πρώτη κατηγορία, ο Βασίλης Σίμτσακ επέστρεψε στην Α2 για το Περιστέρι και εξήγησε τους λόγους της απόφασης του. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του.

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την ενίσχυση του ρόστερ του με την απόκτηση του έμπειρου σέντερ, Βασίλη Σίμτσακ. Ύστερα από 10 συνεχή χρόνια παρουσίας στην πρώτη κατηγορία, επιστρέφει στην Α2, τονίζοντας τους λόγους που τον έκαναν να πει το "ναι" στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Σίμτσακ(36χρ., 2,05μ.)

Ο πολύπειρος σέντεραποτελεί την 6η φετινή μεταγραφή της ομάδας μας κι αναμένεται, με την αναμφισβήτητη ποιότητατου και την μαχητικότητα που τον διακρίνει, να αποτελέσει ένα από τα βασικά ατού στα χέρα του Νίκου Καραγιάννη.

Ο Βασίλης Σίμτσακ μετά από μια τριετία στον Άρη και συνολικά 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία, επιστρέφει για να αγωνιστεί στην Α2 για χάρη του ΓΣ Περιστερίου, φιλοδοξώντας να επαναφέρει τους πρίγκιπες της δυτικής όχθης εκεί που τους αξίζει.

Ο 36χρονος σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δούκα, όπου συνεργάστηκε (2006) με το Νίκο Καραγιάννη με τον οποίο θα ξανασυναντηθεί μετά από 11 χρόνια. Τελευταία σεζόν που έπαιξε στην Α2 ήταν για λογαριασμό του Σπόρτιγκ το 2007, καταφέρνοντας να κερδίσει την άνοδο στην Α1.

Στην συνέχεια ήρθε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ (2007-08) για να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ (2008-09), τα Τρίκαλα (2009-10), η Καβάλα (2010-12), ο Ίκαρος Καλλιθέας (2012-13), ο Πανιώνιος (2013-14) και τέλος ο Άρης, όπου αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια (2014-17), έχοντας σημαντική παρουσία τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, αποτελώντας ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη, με τον οποίο συνεργάστηκε συνολικά 6 χρόνια, χτίζοντας μια σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ