ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε συζητήσεις με Ματαλών ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 27χρονου γκαρντ, Μάριο Ματαλών, επιδιώκοντας να αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη που αγωνίστηκε στην Basket League.

Ύστερα από τους Μιχάλη Πελεκάνο και Νίκο Μπάρλο, ο Πανιώνιος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη επιπέδου πρώτης κατηγορίας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι σε συζητήσεις με τον 27χρονο Έλληνα γκαρντ, Μάριο Ματαλών και οι δύο πλευρές οδεύουν σε συμφωνία.

Την περασμένη σεζόν, ο Μάριο Ματαλών, αγωνίστηκε στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, φορώντας την φανέλα του Ρεθύμνου. Αγωνίστηκε μόλις σε 9 αναμετρήσεις, καθώς έχασε μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος εξαιτίας τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Για μία διετία (2013-2105) έπαιξε μπάσκετ στα Τρίκαλα, ενώ η τελευταία φορά που έπαιξε στην Α2 ήταν την σεζόν 2012-2013 με την ομάδα του ΟΦΗ, έχοντας μέσο όρο 10.6 πόντους και 3.5 ασίστ.

Στόχος του Πανιωνίου, ο οποίος στην νέα σεζόν θα πορευτεί έχοντας τον Νίκο Οικονόμου στην τεχνική ηγεσία του, να φτιάξει μία ακόμη περισσότερο ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα έχει τον χαρακτήρα του νικητή, καθώς ο στόχος είναι ξεκάθαρος: η ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία, εκεί που ανήκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ