ΜΠΑΣΚΕΤ

Σακελλαρίου: "Φάρος Κερατσινίου, ένας ακόμη τελικός"

Σακελλαρίου: "Φάρος Κερατσινίου, ένας ακόμη τελικός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Φάρο Κερατσινίου (10/12, 17:00), ο οποίος απειλεί το αήττητο των "κυανέρυθρων" στην Α2.

Με στόχο το 10/10 στην Α2 θα υποδεχθεί ο Πανιώνιος τον Φάρο Κερατσινίου το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη. Οι "κυανέρυθροι" θέλουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μακριά από τους διώκτες τους, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι θα έχουν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Σάββα Συμεωνίδη.

" Σίγουρα για μας κάθε Σάββατο και κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός. Κερδίσαμε στις λεπτομέρειες την προηγούμενη αγωνιστική ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Αίολο στον Αστακό. Από τη Δευτέρα όμως, το έχουμε ξεχάσει και κοιτάζουμε μπροστά τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Φάρος Κερατσινίου", υποστήριξε αρχικά ο Βαγγέλης Σακελλαρίου εν όψει της αναμέτρησης με τον Φάρο Κερατσινίου και πρόσθεσε: " Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα, αλλά εμείς παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, στο γήπεδο μας και θέλουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη".

Η έδρα αποτελεί δύναμη για τον Πανιώνιο, καθώς ο κόσμος σπρώχνει τους παίκτες του Νίκου Οικονόμου στη νίκη: " Κάθε Σάββατο, είτε εντός είτε εκτός έδρας μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Πόσο μάλλον όταν έχουμε απέναντι μας τον Φάρο, ένα πολύ δυνατό σύνολο. Παίζουμε όμως στο σπίτι μας και αποτελεί έξτρα κίνητρο για μας να κυνηγήσουμε κάθε μπάλα και με την βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη", κατέληξε ο έμπειρος γκαρντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ