ΜΠΑΣΚΕΤ

Ραλλάτος και Καράβολας στο Παγκράτι

Ραλλάτος και Καράβολας στο Παγκράτι

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, το Παγκράτι ολοκλήρωσε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις αφού ήρθε σε συμφωνία με τους Γρηγόρη Ραλλάτο και Χριστόδουλο Καράβολα.

Δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε το Παγκράτι, το οποίο ήρθε σε συμφωνία με τους Γρηγόρη Ραλλάτο και Χριστόδουλο Καράβολα. Οι "ροσονέρι" ενισχύθηκαν κοντά στο καλάθι με τους δύο παίκτες, οι οποίοι ήταν ελεύθεροι μέχρις αυτή τη στιγμή.

Ο πρώτος αγωνίστηκε πέρσι στο Μαρούσι πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και παρότι βρέθηκε μια ανάσα από τον Άρη Πετρούπολης (Γ' Εθνικής), εν τέλει προτίμησε να μετακομίσει στο Παγκράτι. Όσον αφορά τον δεύτερο, έκανε προετοιμασία με τον Φάρο Κερατσινίου, δίχως όμως να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Τζήμα. Ως εκ τούτου κατέληξε στο Παγκράτι, το οποίο απέκτησε δύο ποιοτικές λύσεις για τις θέσεις "4" και "5".

Από εκεί και πέρα, η αθηναϊκή ομάδα επισημοποίησε τη συμφωνία της με τους Νικ Παύλο (δανεικός από ΑΕΚ), Σωκράτη Ψαρόπουλο, Αλέξανδρο Μήτσιαλο και Γιάννη Λεκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ