ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψήλωσε με Μανούσο η Καβάλα

Ψήλωσε με Μανούσο η Καβάλα
Μανούσος Σάββας

Σημαντική ενίσχυση για την Καβάλα, που απέκτησε τον 31χρονο σέντερ Σάββα Μανούσο, που πέρυσι αγωνίστηκε στη Δόξα Λευκάδας. Πλέι μέικερ και τέλος οι μεταγραφές για την ομάδα του Ηλία Μωσαΐδη.

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα Πάτρας, ο κόουτς της Καβάλας Ηλίας Μωσαΐδης είχε δηλώσει ότι η ομάδα θα κάνει δύο ακόμα μεταγραφές. Μία στη θέση του πλέι μέικερ και μια ακόμα στη θέση του σέντερ.

Οργανωτή μπορεί να μην έχει αποκτήσει ακόμα η Καβάλα, ωστόσο ο σέντερ, βρέθηκε και μάλιστα ανακοινώθηκε επίσημα από τους Μακεδόνες. Ο εκλεκτός του Μωσαΐδη είναι ο Σάββας Μανούσος, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε, επίσης, στο πρωτάθλημα της Α2 με τα χρώματα της Δόξας Λευκάδας.

Ο 31χρονος σέντερ (2,06μ) έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από το εν λόγω Πρωτάθλημα αλλά και συμμετοχές στην Α1, έχοντας αγωνιστεί σε ΚΑΟΔ, Ηρακλή, ΑΕΛ, Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιάδα Πάτρας, Λαύριο, Ερμή Λαγκαδά και φυσικά Δόξα Λευκάδας.

Ο Μανούσος έχει παίξει μπάσκετ και εκτός συνόρων σε Λιθουανία, με τα χρώματα της Πανεβέζ, και Π.Γ.Δ.Μ, για χάρη της Στρούμιτσα, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ