ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόταση του Ηρακλή σε Αλεξανδρή

Πρόταση του Ηρακλή σε Αλεξανδρή

Οι διοικούντες τον Ηρακλή προσέγγισαν τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, ζητώντας του να αναλάβει τις τύχες της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Στάση αναμονής από τους "κυανόλευκους", εν αναμονή της απάντησης του "Τίγρη".

Η αποπομπή του Στέφανου Πέρκου από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ήρθε αρκετά... απροσδόκητα, αφού τίποτα δεν έδειχνε πως η μεταξύ τους συνεργασία θα ολοκληρωθεί τόσο άδοξα. Εν τούτοις, οι "κυανόλευκοι" αποφάσισαν πως χρειάζονται μια αλλαγή στην άκρη του πάγκου τους, αν και αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας με τον Δούκα (17/10, 17:00).

Ο πήχης, όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση, πάντως μπαίνει αρκετά ψηλά αφού η προτεραιότητα των ανθρώπων της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο πολύπειρος προπονητής, που παραμένει δίχως ομάδα τους τελευταίους μήνες, δέχθηκε επίσημη κρούση από τον Ηρακλή, επιφυλασσόμενος να απαντήσει εντός των επόμενων ημερών. Κάτι που μπορεί να γίνει μέχρι την Κυριακή (18/10), όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Έτσι, στον "Γηραιό" τηρούν στάση αναμονής, εν μέσω της προετοιμασίας τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Δούκα, στον οποίο θέλουν να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ