ΜΠΑΣΚΕΤ

"Πραγματικό πάρτι στην πόλη"

"Πραγματικό πάρτι στην πόλη"

Ο Σάκης Καρύδας μίλησε στο Sport24.gr για το τρίποντο της νίκης με την Καβάλα, τις άλλες δύο φορές που το έχει... ξανακάνει, αλλά και την άνοδο του Κόροιβου για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Basket League ΟΠΑΠ!

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας εξασφάλισε την άνοδο του στην Basket League ΟΠΑΠ, καθώς κέρδισε εντός έδρας την Καβάλα με 58-57, έπειτα από εύστοχο σουτ τριών πόντων του Σάκη Καρύδα τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τον Έλληνα γκαρντ να δίνει το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του και το κατάμεστο από 2.500 κόσμο κλειστό της πόλης να ξεσπάει σε πανηγυρισμούς.

Ο Καρύδας τελείωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους, έχοντας παράλληλα 5 ασίστ και 4 κλεψίματα κι έτσι ήταν ο κορυφαίος του Κοροίβου. Από την Καβάλα, ο Κρστέφσκι προσπάθησε (13 πόντους), όμως δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη που θα ισοδυναμούσε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την άνοδο στην Basket League ΟΠΑΠ.

Αυτή, βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά για τον Σάκη Καρύδα που οδηγεί μία ομάδα του από την... κόλαση στον παράδεισο μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Το έχει επαναλάβει άλλες δύο φορές. Το 2009, όταν με δικό του τρίποντο ο Ηλυσιακός κέρδισε εκτός έδρας τη Δάφνη με 74-71 και ανέβηκε στην Basket League ΟΠΑΠ, ενώ έχει ευστοχήσει και πάλι στο τέλος σε σουτ τριών πόντων σε ματς του Ηλυσιακού με την Καβάλα (70-68).

Δείτε τα videos:

Φέτος με τη φανέλα του Κοροίβου, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ η ομάδα του μετά την ήττα από την Καβάλα στον πρώ το γύρο μετράει 13 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος μίλησε για το τρίποντο της νίκης απέναντι στην Καβάλα, αλλά και την άνοδο της ομάδας του για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Basket League ΟΠΑΠ.

" Η Καβάλα είχε αστοχήσει σε δύο βολές και πήρα τη μπάλα. Εκεί δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτείς, σούταρα και μπήκε. Είχαμε κάποιο άγχος στην αναμέτρηση και ένα κενό διάστημα, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, εξασφαλίζοντας την άνοδο μας στην Α1", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Τελευταία μας ήττα ήταν απέναντι στην Καβάλα εκτός έδρας και από τότε μετράμε 13 συνεχόμενες νίκες. Προσωπικά θεωρούσα από την αρχή της σεζόν πώς είχαμε ένα πολύ καλό ρόστερ με έμπειρους παίκτες. Κοιτάζαμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Πηγαίναμε βήμα - βήμα και τα καταφέραμε. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Δώσαμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έγινε. Ήταν ομαδική επιτυχία".

Στη συνέχεια, ο Σάκης Καρύδας δήλωσε: " Ολόκληρη η πόλη βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε ρυθμού του ματς με την Καβάλα. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, πρέπει να είχε περισσότερους από 2.500 κόσμο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Στην πόλη γίνεται ένα πραγματικό πάρτι. Όλοι γιορτάζουν για την άνοδο της ομάδας στην Α1".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ