ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολέμης: "Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για τη Stoiximan.gr Basket League"

Πολέμης: "Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για τη Stoiximan.gr Basket League"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος του Περιστερίου, Ανδρέας Πολέμης, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν φέτος στο "Ανδρέας Παπανδρέου" και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Το Περιστέρι έκανε το " 22 στα 22" στο πρωτάθλημα της Α2, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου και, κατ' επέκταση, στην απόκτηση του εισιτηρίου για τη Stoiximan.gr Basket League. Μετά την επικράτηση επί της Καρδίτσας, ο Ανδρέας Πολέμης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την αήττητη πορεία του Περιστερίου και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ετοιμάζονται για φιέστα ανόδου: "Το σκεφτόμαστε αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό διαφαίνεται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα αλλά προσπαθούμε να έχουμε τους παίκτες συγκεντρωμένους και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε".

Για το πλάνο της επιστροφής στη Stoiximan.gr Basket League: "Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία μας. Συζητάμε τι θα κάνουμε στην μεγάλη κατηγορία. Προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε το διοικητικό κομμάτι όπου θα γίνει η εκκαθάριση της ΚΑΕ και τις λεπτομέρειες για το μάρκετινγκ. Συζητάμε για παίκτες, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι. Υπάρχει ενθουσιασμός και το Περιστέρι έρχεται δυναμικά"!

Για το αν ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και το πρωτάθλημα στην Α2: "Το συστατικό μιας επιτυχίας έχει να κάνει με την χημεία της ομάδας. Από τη στιγμή που το οικονομικό κομμάτι είναι κάπως λυμένο και είσαι κοντά με τα παιδιά, μπορείς να "χτίσεις" μια ομάδα, ώστε ν' ανέβει. Θεωρώ πώς τόσο στον Φάρο όσο και στο Περιστέρι είμαστε κοντά με τα παιδιά και το αποτέλεσμα φαίνεται. Το μπάτζετ δεν κάνει τις καλές ομάδες. Στην αρχή είχαμε κάποια σχετικά εύκολα παιχνίδια, βρήκαμε ρυθμό και στη συνέχεια ήρθε ο Κλαρκ που μας βοήθησε πολύ. Ο Νίκος Καραγιάννης είναι έμπειρος και πάμε καλά. Κάποια παιδιά από αυτά που έχουμε θα μείνουν. Πιστεύω πώς από τη στιγμή που το Περιστέρι θ' ανέβει ο κόσμος θα είναι δίπλα μας ακόμα πιο δυναμικά".

Για την δεύτερη ομάδα που θ' ανέβει: "Ο Χολαργός έχει δείξει ένα σταθερό πρόσωπο. Ο Απόλλωνας θα παίξει καθοριστικό ρόλο, παίζει διαφορετικά με τον Νίκο Οικονόμου που ανέλαβε στα μέσα της σεζόν. Θα έχουν ενδιαφέρον τα play offs".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ