ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλέι οφ και στην Α2;

Πλέι οφ και στην Α2;

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η ΕΟΚ είναι αποφασισμένη να κάνει "λίφτινγκ" στη δεύτερη κατηγορία της χώρας

Όλα δείχνουν ότι η φετινή Α2 θα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα που έχουν γίνει ποτέ. Αν και αρχές καλοκαιριού ακόμα, οι ομάδες έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και αρκετοί παίκτες από την Α1 έχουν επιλέξει να συνεχίσουν την καριέρα τους στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Κύμη, Φάρος, Προμηθέας, Εθνικός, Δόξα και Ψυχικό θα δώσουν "μάχη" για να διεκδικήσουν μία από τις 2 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν την σεζόν 2016-17 στην Α1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και οι συνεργάτες του βλέποντας την δυναμική που αποκτάει το καλύτερο πρωτάθλημα της ΕΟΚ (η Α1 ανήκει στο ΕΣΑΚΕ) σκέφτονται σοβαρά να φέρουν δραστικές αλλαγές που θα βοηθάνε να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο αλλά θα διατηρεί και την αγωνία μέχρι... τέλους.

Η Ομοσπονδία φαίνεται πως έχει αποφασίσει από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να υπάρχουν πλέι οφ και στην Α2. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και σίγουρα θα δώσει μία άλλη δυναμική στο πρωτάθλημα, καθώς όλα τα εισιτήρια που οδηγούν στην Α1 θα είναι ανοικτά μεχρι τέλους.

Εκτός των πλέι οφ υλημένη φαίνεται πως είναι κι η απόφαση για να σταματήσει να ισχύει ο κανονισμός που υποχρέωνε τις ομάδες να έχουν στη δωδεκάδα που δηλώνουν τουλάχιστον δύο αθλητές κάτω των 20 ετών. Αυτός ο κανονισμός ίσχυε την περασμένη αγωνιστική περίοδο τόσο για την Α2 όσο και για τις Β' - Γ' εθνική, όμως από τη νέα σεζόν δεν θα ισχύει για το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ