ΜΠΑΣΚΕΤ

Πίσω στην Κρήτη ο Λάτοβιτς

Πίσω στην Κρήτη ο Λάτοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νταμίρ Λάτοβιτς είναι ο κοινοτικός που θα εμπιστευτεί το Ηράκλειο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τον 36χρονο φόργουορντ/σέντερ να επιστρέφει στους "μπλε" μετά από δώδεκα χρόνια!

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ στη φροντ λάιν για το Ηράκλειο θα μπει τη Δευτέρα (26/9) και τυπικά. Ο Νταμίρ Λάτοβιτς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των Κρητικών, με σκοπό να αποτελέσει τον κοινοτικό τους παίκτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αποτελώντας λύση πρώτης γραμμής για τη ρακέτα τους.

Ο 36χρονος φόργουορντ/σέντερ επιστρέφει, έτσι, στο νησί μετά από απουσία δύο ετών, όπου φόρεσε τη φανέλα του Ψυχικού (2014-'15) και του Εθνικού Πειραιά (2015-'16). Θυμίζουμε άλλωστε πως για μια πενταετία έπαιξε στο Ρέθυμνο (2009-'14) έχοντας εξαιρετική παρουσία, αφού βοήθησε τα μέγιστα την κρητική ομάδα προκειμένου να προβιβαστεί στην Basket League, κι ακολούθως να γίνει παραδοσιακή δύναμη στη μεγάλη κατηγορία.

Παρεμπιπτόντως, το Ηράκλειο ήταν η πρώτη εν Ελλάδι ομάδα του Νταμίρ Λάτοβιτς, αφού φόρεσε τη φανέλα των Κρητικών στην τελευταία τους -χρονικά- παρουσία στα μεγάλα σαλόνια (το 2003-'04), πριν ακολουθήσουν κι άλλες ελληνικές ομάδες.

Πίσω στην Κρήτη ο Λάτοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ